Ostaisitko Vapaavuorelta käytetyn auton? Jan Vapaavuori ei päässyt Kokoomuksen puheenjohtajaksi, ja muutti Luxemburgiin Jutta Urpilaisen hylkäämälle paikalle. Nyt tyrkyllä Helsingin pormestariksi; jälleen Hesarin mahtava työntö, ja naama jokaisessa Nykypäivä-lehdessä.

Vapaavuori jälleen Suurhelsingin asialla

Tämänpäiväisessä Hesarissa Jan Vapaavuori lyttää maakunta- ja sote-uudistuksen. "kohtalokas askel menneisyyteen", "meillä ollaan kääntämässä kelloja taaksepäin ja vähentämässä kaupunkien mahdollisuuksia", "Suomessa ollaan tekemässä keskuskaupunkien kannalta haitallisinta uudistusta miesmuistiin".

Näin siis kokoomuslainen, jonka puolue on hallituksessa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Maakuntauudistus on suurta hölmöyttä ja Stubbin olisi pitänyt antaa Sipilän marssia Saulin tykö.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Joillekuille on näköjään vieläkin vaikea käsittää ja ymmärtää, ettei sotea pystytä toteuttamaan ilman jonkinlasta maakuntahallintoa. Eikö Kataisen-Urpilaisen epäonnistuminen todellakaan opettanut mitään?

Käyttäjän otupamaki kuva
Olavi Tupamaki

Vapaavuori oli ministerinä sekä Kataisen että Stubbin hallituksissa, joiden saavutukset sote-uudistuksessa vuosien puurtamisen jälkeen olivat zero. Ja kokoomuksen tekijät Jyrki Katainen ja Henna Virkkunen pakenivat Brysseliin ja Jan Vapaavuori Luxemburgiin.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Olavi Tupamaki

Älä Olavi murehdi. Kaikki tulevat vielä takaisin joko politiikkaan tai julkisiin virkoihin. Jan Vapaavuori tuli jo.

On sulla kestämistä. Niinistö jatkaa presidenttinä seuraavan kauden ja suraavissa vaaleissa Vapaavuori on presidenttiehdokas.

Toimituksen poiminnat