Ostaisitko Vapaavuorelta käytetyn auton? Jan Vapaavuori ei päässyt Kokoomuksen puheenjohtajaksi, ja muutti Luxemburgiin Jutta Urpilaisen hylkäämälle paikalle. Nyt tyrkyllä Helsingin pormestariksi; jälleen Hesarin mahtava työntö, ja naama jokaisessa Nykypäivä-lehdessä.

Vapaavuori visioi

Helsingin pormestari Jan VAPAAVUORI esitteli toissapäivänä kaupungille valtuustostrategian 2017-21. Se oli vain visio, eli tavoitteellinen näkymä ja toive kaupungin asemasta tulevaisuuden toimintaympäristössä, ja pyrki kattamaan koko pääkaupunkiseudun. Konkreettiset tavoitteet toimenpiteistä puhumattakaan jäivät puuttumaan.

Kokoomuksen Nykypäivä #9/2017 antoi persu-loikkarille Veera RUOHOlle palstatilaa kaksi aukeamaa. Kovin on puolue kiitollinen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit ()

Olavi Tupamäki

Eipä saanut Vapaavuori eilisestä C21-kokouksestaan mitään konkreettista irti: Ei tavoitteita, ei toimenpiteitä.
Huvittavalta kuuostaa kannaottonsa ilmaus "Uusimpana ilmiönä on kaupunkien keskustojen vetovoima ja kasvaminen sisäänpäin". Tottakai aina osa ihmisistä haluaa asua kerrostalossa keskustassa. Kuitenkin uusimpienkin tutkimusten mukaan (jopa nuoret erikseen mukana) 3/4 suomalaisista haluaa asua omistamassaan omakotitalossa.

Toimituksen poiminnat